V kolikor želite kakršnekoli infomacije, vas zanima organizacija dogodka ali morebitno sodelovanje in soorganizacija ali pa se želite prijaviti na delavnico nas prosim kontaktirajte na: 

 

Email: info@institutkristalin.eu

 Tel: 00 386 31 369 338 

 

INŠTITUT ZA ŠIRJENJE ZAVESTI KRISTALIN

Institut Kristalin

Slovenia, Europe

 

Davčna št.: 39593916

Bančni račun: SI56 10100-0053191206  Intesa Sanpaolo Bank

matična številka: 6620035000**, registrirano na sodišču v Ljubljani

 

Vse informacije na spletni strani so zgolj informativne in izobraževalne narave in niso nadomestilo za kakršnokoli konvencionalno medicinsko zdravljenje s strani zdravnika, psihiatra ali kakršnegakoli drugega usposobljenega svetovalca  z licenco.

Vsa znanja ali informacije na naši spletni strani, delavnicah, meditacijah ali predavanjih so namenjena le raziskovanju in vzpostavljanju notranjega ravnovesja in harmonije in nikakor ne kakršnemukoli diagnosticiranju ali nadomeščanju psihološkega ali medicinskega zdravljenja ali terapij. 

Za vse, kar preberete ali poslušate se odločate v skladu z lastno odgovornostjo in presojo!

Predavanja in delavnice niso primerne za ljudi s psihičnimi težavami. Za obisk delavnic, meditacij ali predavanja se odločate sami in Institut Kristalin ne prevzema nikakršne odgovornosti za vaše psihično počutje po novo prejetem znanju ali informacijah s strani  oseb, ki vodijo delavnico; v našem primeru so to predvsem tuji predavatelji .

Institut Kristalin je izključno organizator, ki želi na področje SLovenije ponesti nova znanja in informacije na področju duhovne rasti in razvoja posameznika.

POLITIKA ZASEBNOSTI

 

IZJAVA O ZASEBNOSTI

 

Vsi vaši podatki ime in priimek ter elektronski naslov, ki smo ga prejeli, ko ste se prijavili na naše predavanje, meditacijo ali delavnico, se uporabljajo izključno za komunikacijo med Institut Kristalinom in uporabnikom, ki se je prijavil na določeno dejavnost.

Elektronski naslov kupca, v primeru prijave na duhovni dogodek ali delavnico,  je to tudi ime in priimek, se bo uporabljal izključno v namen obveščanja o delavnici, predavanju ali meditaciji in vseh informacijah v zvezi s tem, ki jih do samega dogodka pošiljamo tekom elektronske pošte, kakor tudi morebitno kontaktiranje osebe v zvezi z kako nejasnostjo ali kakršnokoli informacijo glede dogodka ali delavnice same.

Osebni podatki kupca ali naročnika storitev ne bodo posredovani tretjim osebam, uporabljeni bodo zaupno in zgolj za namene, za katere so bili posredovani.

 NAMEN:

Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen, razen v zakonsko določenih primerih.

 

PRAVNA PODLAGA:

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe.

 

UPORABA OSEBNIH PODATKOV:

Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

 

SHRANJEVANJE PODATKOV:

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na naš dogodek hranimo do preklica. Ker so dogodki, ki jih organiziramo dostikrat povezani oziroma imajo nadgradnjo, kot recimo Zdravljenje po časovni liniji1 ter nadaljevanja Zdravljenje po časovni liniji 2 in s tem povezane delavnice ali dogodki, v  tem primeru vaš email, ki ste nam ga posredovali uporabimo za obveščanje o teh dogodkih. Prijavo na dogodke ali delavnice lahko kadarkoli prekličete z besedo ODJAVA v emailu. 

Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.
Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

Osebne podatke so hranjeni le v računalniški obliki. Računalniški sistem je zaščiten z tehničnimi in organizacijskimi ukrepi, ki preprečujejo nezakonito uničenje, izgubo, spremembo ter nepooblaščeno razkritje ali dostop do vaših osebnih podatkov.

Po prenehanju potrebe po vodenju podatkov, tj. po izpolnitvi namena, za katerega so bili podatki zbrani, se podatki nemudoma nepovratno in trajno izbrišejo. Vaši podatki se hranijo do preklica oziroma vaše odjave od obveščanja.

 

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, prav tako osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

 

VAŠE PRAVICE:

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

 

E-NOVICE

Piškotki

Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletna stran ob vašem obisku shrani na vašem računalniku ali mobilni napravi. Spletni strani omogoča, da si za določeno časovno obdobje zapomni vaša dejanja in prednostne nastavitve. 

Za uporabo spletne strani na Wixu uporabljamo prehodne piškotke, ki so izbrisani, takoj, ko zaprete spletno stran.

Original tekst v angleščini od platforme, kjer imamo kreirano spletno stran: 

Session (Transient) cookies: These cookies are erased when you close your browser, and do not collect information from your computer. They typically store information in the form of a session identification that does not personally identify the user.

 

IZJAVA O VAROVANJU PODATKOV

Elektronski naslov, s katerega nam na naš email pošljete povpraševanje ali prijavo (v tem primeru tudi vaše ime in priimek) na določeno delavnico, meditacijo, predavanje ali kakršnekoli drugi informacije, so varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov in se uporabljajo izključno za komunikacijo med Institut Kristalinom in osebo, ki nam je poslala povpraševanje ali želi, da jo obveščamo o prihodnjih dogodkih.

Vaši osebni podatki, email in morebiti ime in priimek ne bodo posredovani tretjim osebam.

V Kamniku, dne: 5.5.2018

Copyright © 2016 - Institut Kristalin, www.institutkristalin.eu - Vse pravice pridržane

  • w-tbird
  • w-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now