POGOJI OB PRIJAVI NA DELAVNICE, PREDAVANJA, DOGODKE, MEDITACIJE ZAVODA INSTITUT KRISTALIN:

Zavod za širjenje zavesti INSTITUT KRISTALIN organizira najrazličnejše dogodke, duhovne delavnice in predavanja, za katere veljajo spodaj navedeni splošni pogoji in pravila.

V kolikor se prijavljate na dogodke ali karkoli , ki je organizator Zavod Institut Kristalin, se strinjate z navedenimi pogoji, ki sledijo v nadaljevanju.

1:) PRIJAVA IN PLAČILO 

Na dogodke Zavoda Institut Kristalin se lahko prijavite s pomočjo elektronskega naslova : info@institutkristalin.eu 

Ob prijavi prosim navedite vaše ime, priimek, elektronski naslov ter telefonsko številko. Te podatke potrebujemo zaradi obveščanj o morebitnih spremembah, kajti večina naših predavateljev je iz tujine in v kolikor bi zaradi kakršnekoli višje sile ali kakega drugega razloga tik pred zdajci prišlo do kakih zamud, vas obvestimo preko vaših sporočenih podatkov, kot so email ali telefon.

Kot prijava velja plačilo zneska na Trr, ki je naveden med našimi Kontakti in pogoji oziroma v primeru drugačnega dogovora tudi plačilo predavatelju, o teh pogojih plačila posameznih delavnic ste obveščeni po emailu.

V primeru plačila na Trr Zavoda Kristalin ob plačilu tudi navedete vaše ime in Priimek.

2:) ODPOVED NA DELAVNICI, OSEBNEM SREČANJU, SVETOVANJU, DOGODKU, PREDAVANJU ALI KATERIKOLI DRUGI DEJAVNOSTI ORGANIZIRANI S STRANI           INSTITUTA KRISTALIN

Kot udeleženec imate pravico do odpovedi udeležbe na dogodku. 

V kolikor odpoveste vašo udeležbo na dogodku vsaj 30 dni pred dogodkom imate pravico do vračila celotnega vplačanega zneska. Na željo udeleženca se lahko vplačani znesek prenese tudi na drugo osebo iz bližnjega sorodstva, prijatelja, partnerja udeleženca.  

 

Sama plačila potekajo od nekaj mesecev do, v kolikor je dogodek organiziran tik pred zdajci le nekaj tednov do sam izvedbe. V slednjem primeru veljajo zgoraj navedeni pogoji, torej v kolikor ste vplačani znesek za delavnico ali akontacijo manj kot 1 mesec-30 dni pred dogodkom, vračilo denarja ni več možno. Na vašo željo pa lahko udeležbo prenesete na drugo osebo, ki jo navedete in izberete sami ter podatke pošljete na email: info@institutkristalin.eu oziroma nam sporočite po telefonu.

3:)  UDELEŽBA NA DOGODKU 

Delavnice, dogodki, osebna srečanja, predavanja so izvedeni v primeru zadostnega števila prijav, ki so določeni s strani organizatorja.  V kolikor bi bilo število prijav premajhno ali ne bi ustrezalo pogojem, ki jih dobimo s strani tujih organizatorjev- predavateljev delavnic, si pridržujemo pravice do spremembe samega programa, kakor tudi terminov delavnic. Za samo izvedbo programa ali delavnice, je potrebno zadostno število udeležencev zaradi same priprave, organizacije, kot tudi izvedbe delavnice oziroma dogodka.

Zavod Institut Kristalin ne prevzema nikakršnih odgovornosti, ki bi nastale zaradi višje sile (zamuda letala predavatelja, slabe vremenske razmere, ipd), ki bi se lahko zgodile pred začetkom programa ali pa med samim programom. Navkljub vsem dogodkom višje sile, se bomo potrudili program izpeljati po vnaprej določenem programu, če to nikakor ne bi bilo možno pa bo program izpeljan v naslednjem najbolj ustreznem trenutku, kar bomo sproti obveščali vse udeležence.

V primeru odpovedi dogodka iz strani Zavoda Institut Kristalin, se naš Zavod zaveže, da bo udeležencem povrnil vsa plačila za ta dogodek, ki jih je prejel na svoj Trr za ta dogodek. 

Za plačila dogodkov, ki so bila plačana direktno predavatelju v tujino (ali v Sloveniji),  kot npr. Paypal, direktna nakazila na Trr predavatelja ipd. je v primeru višje sile ali odpovedi dogodka odgovoren  za vračila izključno predavatelj oziroma njegovi organizatorji iz tujine in v nobenem primeru odgovornosti ne prevzema Institut Kristalin.

V primeru, da bi udeleženec hudo motil programa in kljub opozorilom, tega ne bi želel prenehati, si Zavod Institut Kristalin pridržuje pravico, da lahko v tem primeru udeleženca odstrani iz dogodka. V primeru takšne odstranitve iz dogodka udeleženec nima pravice do vračila vplačanega zneska, ki ga je poravnal za ta dogodek.

4:) VPLAČILA ZA OSEBNA SVETOVANJA

Po prejetem terminu za osebno svetovanje, plačilo izvedete v roku 3 delovnih dni. Po preteku 3 dni, v kolikor vaše plačilo ni prejeto, bo datum oddan naprej.

V primeru zamujanja oziroma neprisotnosti na vašem osebnem dogovorjenem terminu si predavatelj oziroma organizator dovoljuje pravico do odpovedi termina oziroma skrajšanja termina, saj ste vsi klienti naročeni točno na uro. Vračil denarja v primeru vašega zamujanja NI.

V kolikor se naročite za osebno svetovanje preko Skypa in niste ob dogovorjeni uri za osebno svetovanje niste prisotni, vračilo denarja ni možno.

Pri dogovorjenim skype terminom je potrebno biti prisoten na skypu vsaj 5 minut prej. Prav tako je vaša odgovornost, da poskrbite za dobro internetno povezavo in ostale tehnične stvari. Ob raznoraznih tehničnih težavah in drugih težavah med osebnim skype srečanje, se vse to nato dogovarjate z izvajalcem osebnega srečanja in ne z Zavodom Kristalin.

Copyright © 2016 - Institut Kristalin, www.institutkristalin.eu - Vse pravice pridržane

 

  • w-tbird
  • w-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now