Delfinske in Kitove Esence
 
KAJ SO VIBRACIJSKE ESENCE?
Večina pozna slavne Bachove essence; vse esence v sebi nosijo vibracijsko energijo ali notranjo esenco rastline, cvetice ali tudi kanalizirano vibracijo živali.. Vibracijske essence delujejo na homeopatskem holističnem nivoju ter nam pomagajo prepoznati, razrešiti ali odpustiti iz našega življenja različne ravni pogojenega delovanja, nas vodijo do brezpogojnosti in nam pomagajo h kreaciji harmonije znotraj nas, notranjega miru ter vzpostavitve harmonije in sreče na vseh ravneh našega bitja in življenja. Notranja Harmonija je ključ tudi do našega fizičnega, čustvenega ter psihičnega ravnovesja in zdravja.
O DELFINSKIH IN KITOVIH ESENCAH
 

Te essence so “Mojstri Energije” v našem svetu ustvarjene z namenom, da nas podpirajo v našem življenju in delujejo samostojno ali v povezavi z več esencami skupaj za vsakega individualno, glede na njegovo življensko situacijo.
Delfini so Bitja ljubezni in nas podpirajo na najbolj ljubeč in praktičen način in so povezani z ženskim principom življenja.

Kiti pa so bitja Moči in nas podpirajo na bolj energetski ravni, dajejo nam Moč in nas aktivno in direktno usmerjajo s svojim moškim principom življenja.

Ljudje pravkar prehajamo na Novo raven bivanja in kreiramo lepši Nov Svet in ista željo in namen imajo tudi Delfini in Kiti. Oboji imajo zelo globoko povezavo s človeštvom, predvsem v tem trenutku, saj so bitja luči, ki so prišli iz 7. dimenzije in tudi tukaj na Zemlji vzdržujejo vibracijo 7. dimenzije, kar globalno zelo pomaga pri dvigu vibracije na zemlji, predvsem pa pomoč pri sedanjem dviganju zavesti in vibracije celotnega človeštva. Če se povezujemo z njimi nam, vidimo da nam želijo pomagti in izboljšati življenje na planetu Zemlja ter razrešiti miljone vseh problemov, ki jih je ustvarila naša človeška rasa.

Esence so intenzivna in praktična pot, ki nas direktno in globoko povezuje s temi čarobnimi bitji in nas pripelje na nove ravni bivanja, povežemo se z različnimi Delfini in Kiti, ne le za izboljšanje našega lastnega življenja, ustvarjanja harmonije in enosti, ampak tudi za zdravljenje in pomoč celotnega planeta.

Delfini in Kiti so naši bratje in sestre z oceanov in nas intuitivno zelo globoko razumejo in so povezani z nami. Raziskovalno delo z esencami na Japonskem je pokazalo, da so te Essence povezovalna energija med nami in Delfini ter Kiti, saj se preko Essenc vzpostavi osebna prijateljska povezava med nami in njimi. Delfini in Kiti nas nato kot čudovit, ljubeč in razumevajoč partner, podpirajo v našem zemeljskem življenju ter nam prinašajo rešitve za vse probleme, s katerimo se soočamo in so nam tudi vedno na voljo v podpori in Ljubezni.

Kiti in Delfini so “Cetaceans”- kar pomeni morski sesalci od Cetacea in veliko jih verjame, da da so vsaj tako intiligentni, kot ljudje, velika verjetnost je, da še mnogo bolj..

Duhovno ter fizično so Delfini in Kiti Angeli Varuhi planeta Zemlje že tisočletja in to vlogo sprejemajo zelo odgovorno, energetsko čistijo oceane in morja in harmonizirajo „energijsko matrico Zemlje“ s svojo prisotnostju tukaj na tem gostem in včasih težkem planetu in z neskončnim plavanjem po oceanih, z neizmerno lahkotnostjo in čisto radostjo in ljubeznijo, prinašajo vste te lastnosti v matrico Zemlje in tudi bližje k nam.
Vse te vrednote so pomagale Zemlji in vsem bitjem na njej, v vseh temnih obdobjih zgodovine, saj so ravno Delfini in Kiti držali ta svetlobni steber in vibracijsko pripomogli, da zgodovina ni šla v kataklizmične razmere in te vrednote nam tudi danes lahko zelo pomagajo ob prehodu civilizacije na Novo Raven bivanja.

Pesmi Delfinov in Kitov so zelo pomembne in ključne vibracijske essence in zvoki, ki povezujejo ves planet skupaj in so odgovorne za harmonično življenje na planet Zemlja. Prišel je čas, da se prebudimo v našo neverjetno življenje in realnost, katere del smo vedno bili, a se je šele sedaj počasi ponovno začenjamo zavedati in se prebujati v nov svet.

Te Esence nam pomagajo pri povezovanju z našimi brati in sestrami iz oceanov za izboljšanje življenja na osebni in globalni ravni planeta, kajti na višjih ravneh bivanja in drugih dimezijah smo vsi Eno, bratje in sestre povezani v eno celoto. Ločenost je le iluzija tretje dimenzije, ki je kot tančica potegnjena čez obzorje človeštva in ravno ta tančica je to kar se počasi odstrinja in in ravno Delfini in Kiti so nam pri tem v veliko pomoč; v pomoč da odpremo ta "vrat v enost", sočasno bivajo ob našem prebujanju se veselijo z nami, da ubiramo to pot in nam podpirajo k temu našemu prehodu naprej, v lepše oblike bivanja in dimenzije pred nami.

 


 
 
 
 
 

Erikova Biografija

 

Moje ime je Erik in sem četrti od sedmih otrok rojenih v Indiji leta 1954. Moje zavedanje duhovnega sveta in Vira, Kreatorja..Boga in ostale duhovne izkušnje so prisotne že od mojega zgodnjega otroštva, ko pa sem bil star 5 let se je moje zavedanje o vsem tem še močneje okrepilo. To se je zgodilo, ko sem skoraj izgubil življenje zaradi padca z zgornjega pograda v spalnem vlaku. Takrat sem utrpel hue poškodbe glave in zdravniki so bili naslednji dan zelo presenečeni, da sem sploh preživel in takrat sem tudi spoznal, da obstaja višji namen mojega poslanstva na Zemlji, kajti drugače bi se moja fizična inkarnacija zaključila s to izkušnjo na vlaku.

Od takrat dalje me je vodila notranja strast, da bi pokazal ljudem in svetu, kdo Bog v resnici je izven omejene religijske predstave, ki jo imajo mnogi ljudje, kako izgleda itd..in kaj predstavlja. Boga sem našel v barvah, barvitosti življenja ter življenjski energiji na splošno.To je bilo del mene tudi, ko sem prišel v Anglijo star 12 let. Po končani gimanziji sem študij nadaljeval na Univerzi za Ekologijo, a veliko časa še naprej posvečal fotografiji, moji strasti v življenju. Po končani Univerzi je fotografija tudi postala moja polna zapolnitev časa in večino mojega odraslega življenja sem posvetil svetlobi, igri svetlobe in barv, najprej kot specializiran fotograf. Leto 1988 je prineslo v moje življenje globoko duhovno izkušnjo, ki je začela zelo hitro spreminjati moje življenje, že v letu 1993, ko sem začel delati z Aurosomo in kmalu tudi predstavil svoje prve produkte namenjene barvni terapiji. Bil sem tudi zaposlen kot manager pri Aurosomu, skoraj 20 let. Veliko svojih izkušenj in ogromno dela z esencami in energijam rastlin sem tudi delil s svojimi kolegi na različnih mednarodnih konferencah, kar delam še do dandanes. Po celem svetu vodim seminarje, v nekaj letih sem izvedel več kot 100 seminarjev po celem svetu, to je moja resnična pot in poslanstvo, ki ga želim deliti s svetom. Ves ta čas sem bil konstantno voden in sem sledil notranjemu vodstvu in duhu, ki me je priplejla do božanske stvaritve Esenc. Sem srečno poročen s svojo ženo Jane in imam 5 otrok ter 2 vnuka. Živimo v Lincolnshiru, blizu morja in obale.                                     

Kar želim poudariti je, da Esence niso moje „delo“, ampak so direktna stvaritev bitij duhovnega sveta, ki direktno kanalizirajo energijo v naš fizični svet. Moje delovanje je kot nekakšen povezovalec med svetovi in celoten proces je izredno kompleksen, subtilen, senzibilen  in neskončno čudovit. Torej odločitev, kdaj, kako in katere Esence bodo ustvarjene ni moja, ampak izključno sledim vodstvu.

Zgodovina Morskih Esenc se je začela že leta 1992, ko sem imel predavanje na 2. Svetovni Konferenci Rožnih Esenc v Manliju v Avstraliji. En od organizatorjev mi je dal Morsko Esenco od gospe iz Quenslanda, da jo raziščem in spregovoril sem z Angelom (Devo) te Esence. Vprašal sem, če je možno, da bi vsi ljudje na planetu zaživeli in imeli resnično pozitivnen napredek v svojem življenju od Morskih Bitij globoko iz Morja in da bi to prispevalo tudi k širjenju zavesti človeštva in globalnemu prebujenju in odgovor je bil DA. Povedano mi je bilo, da ni potrebno, da grem do vsakega morskega bitja posebej globoko v Morje, ampak, da bo Angel ali Deva tega bitja prišla k meni in energetizirala Esenco skozi moj Srčni center in Srčno Čakro.


Kot znanstvenik sem bil takrat izredno skeptičen do tega, toda kot duhovni iskalec sem vedel, da je to še kako mogoče.Dve leti kasneje sem začel testirati in na moje veliko navdušenje je vse skupaj delovalo in tako je nastala moja prva Morska Esenca imenovana ‘Gossamer Parasol’, povezal sem se z Devo in držal stekleničko, ki se je energetizirala skozi proces v mojem srcu. V tem času sem tudi že deloval pri Aurosomi znotraj njenega laboratorija. Moja pot pri Aurosomi je bila neverjetna in počutil sem se zelo blagoslovljeno, da sem lahko sodeloval z veliko veliko Svetlobnimi bitji ki so mi omogočila, da sem  kanaliziral&energetiziral višje energije v različne produkte. Neskončno sem užival v tej izkušnji delovanja, srečevanja z ljudmi, učenje ter energetiziranje produktov, to je bilo resnično zelo kompleksno in izpolnjeno življenje, ki sem ga živel.

Rojstvo Delfinskih in Kitovih Esenc je povezano z letom 2005, tik pred Božičem, ko me je najvišje Božansko bitje prosilo, da svetu predstavim in ustvarim Delfinske in Kitove Esence.Proces je bil izredno počasen in potreboval sem 7 let, da so bile vse Esence ustvarjene. . Esence so delo Božanske Matere in njene globoke Ljubezni do vseh bitij. Za vse svoje delo sem zaslužen njej. Moja družina je locirana v Lincolnshiru, 5 milj stran od Severnega Morja na Cook's Farmi v malem Hamletu znanem kot Tothill.Živimo resnično na deželi, smo zelo povezani z naravo in ves čas tudi z duhovnim svetom. 16,5 let sem bil samozaposlen kot Fotograf, potem več kot 20 let pri Aurosomi, sedaj pa sem že več kot leto dni samozaposlen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erikove Esence se prodajajo po vsem svetu in tudi sam vodi različna izobraževanja in delavnice širom sveta, v Avstraliji, na Japonskem, Evropa.Bližnji Vzhod..veliko ljudi odkriva njegove Esence in čudovito darilo, ki ga predaja svetu v tem času izzivo in prehodu na druge ravni bivanja in zavedanja. Čutiti je, da je ogromno navdušenja in veselja pri spoznavanju dela z Esencami.Njegove Esence Kitov in Delfinov so v tem trenutku nekaj, kar želi predati svetu za prihodnost človeštva in človeške rase, za nov svet in vibracijo Harmonije, Ljubezni, ki bo zavladala in si jo zasluži vsak posameznik in vsako živo bitje in prebivalec tega planeta. Naša čudovita bitja Delfini in Kiti so tu zato, da nam pomagajo in predajo svoja sporočila. Esence so delo Božanske Matere in njene globoke Ljubezni do vseh bitij. Za vse svoje delo sem zaslužen njej. Moja družina je locirana v Lincolnshiru, 5 milj stran od Severnega Morja na Cook's Farmi v malem Hamletu znanem kot Tothill. Živimo resnično na deželi, smo zelo povezani z naravo in ves čas tudi z duhovnim svetom. 16,5 let sem bil samozaposlen kot Fotograf, potem več kot 20 let pri Aurosomi, sedaj pa sem že več kot leto dni samozaposlen.


Na vsakega človeka imajo drugačno poglobljeno subtilno delovanje v skladu z razvojem njegove duše in vsakemu prinašajo drugačna sporočila in spoznanja na njegovi poti in nove usmeritve. Delujejo na izredno globoki subtilni ravni, zanimiva je tudi Erikova izjava v nekem radijskem intervjuju, da ravno Esence Kitov in Delfinov zelo močno delujejo tudi na ljudi (za razliko od ostalih vibracijskih Esenc na splošno), ki najmanj „verjamejo“ v nevidni svet in subtilne svetove oziroma je njihovo verjetje omejeno bolj na fizični svet. Delfini s svojo subtilno ženski energijo in Kiti z aktivno moško delujejo na energetski ravni na vsakogar in prinašajo spremembe, z opazovanjem opazite to tudi pri sebi oziroma, kar je še najbolj nenavadno, kar naenkrat se najdete v povsem „novem“ svetu, kjer stvari drugače funkcionirajo, kar so bili nekoč problemi, kot da so odstranjeni oziroma transformirani in življenje je nenadoma spremenjeno. Ta čudovita bitja nam želijo le najboljše in ker se ne morem vsak dan družiti z njimi je njihova čudovita Moč in Energija skrita v teh Esencah, ki prinašajo novo Svetlobo v naše življenje. Ogromna spoznanja in sporočila, pa se pri Esencah dogajajo tudi v sanjah in sanjanju, skozi le te se nam osvetlujejo predeli našega življenja, ki nam morda v tem trenutku predstavljajo probleme. Esence prinašajo Veselje, Radost in najvišjo vibracijo teh čudovitih Božanskih bitij Delfinov in Kitov.

 

                                            

                                                      

                                                            DE 01. Pantropical Spotted Dolphin - Rata Tinata -

                                                    female & kila Steneta - male  
                                                            Za harmoničen in fluiden tok življenja, kot reka brez

                                                            trenj in blokad in s popolno prisotnostjo v svojem Srcu.

                                                            Ta Esenca nam pomaga premagati strahove, anksioznost

                                                            in nemir in razrešuje blokade, da lahko lahkotno, nežno

                                                            in gladko plujemo s tokom življenja brez preprek, hkrati

                                                            pa naši največji izzivi postanejo naša učenja in velika pomoč

                                                            pri evoluciji duše, ne pa več problem. Esenca učinkovito

                                                            pripomore k našemu dobremu počutju in nas popolnoma

                                                            prenovi po težavnih ali travmatičnih izkušnjah in prinaša

                                                            globoko olajšanje v življenje.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 

                                                          

 

 

 

 

 

 

 

DE 03. Pacific White-Sided Dolphin- Mala Jihhala - female & Sila Rinnoli - male 

Prinaša nežno in lahkotno komunikacijo v odnose. Razrešuje družbene okvire in bariere in občutke otopelosti, zataknjenosti in napetosti v odnosih, pomaga nam odstraniti vse zavore in omogoči ponovno radost in veselje v življenju. Izboljšuje glasbeno kreativnost in nadarjenost. Pripelje nas do spoznanja, da začnemo ceniti življenje na zelo visokem nivoju, zvišuje vibracijo in pozitivno naravnanost in omogoči "zvok znotraj glasbe".Omogoča slišati notranje zvoke. Je v izredno pomoč pri srčni komunikaciji "iz Srca v Srce" na vseh področjih našega življenja, predvsem pri vseh kreativnih procesih.

DE 7 Indo Pacific

Nežna in ljubeča Delfinska Esenca, ki pomaga pri manifestiranju Ljubezni v naše življenje, na praktičen način. Razrešuje in transfromira vse notranje strahove in napetosti znotraj naših odnosov, omogoči nam tudi, da vidimo sebe skozi oči drugega. Povečuje naše zavedanje sveta okoli nas in nam pomaga videti, kar je resnično pomembni in nam daje pogum, da Ljubezen postavimo na prvo mesto. Neskončna in popolna Ljubezenska Esenca.

 

 

 

 

DE 8. Baiji Dolphin

Zlitje z Resnico sta ključni besedi te Delfinske Esence. Svetovni najredkejši Delfin prinaša umirjeno, uravnoteženo in modro energijo, ki je v izredno pomoč pri reševanju problemov in iskanju prave rešitve.Pomaga nam ohraniti umirjenost in zbranost, da ostanemo osredotočeni v stresnih in kriznih situacijah tern am omogoča povezovanje s starodavno modrostjo prednikov, kot je recimo iz Antične Kitajske. Ta Esenca je pravo vodstvo in nas vodi na poti k uspehu.

DE 12. Hourglass Dolphin

Transformira čustveni stress in zašega življenja ter prinaša umirjeno, močno, mogočno energijo v naše Bitje. Taa globoko duhovni Delfin nosi Esenco Kristusove Energije brezpogojne Lljubezni in razrešuje globoke karmične zapise prejšnjih trpljenj, bolečin in travm. Je kot blažilni balzam, ki odstranjuje boleča “surova” čustva  in prinaša globoko umirjenost in regeneracijo celotnega Bitja.

To je Esenca, ki transcendentira čas in proctor in prinaša dobro počutje v večnost našega življenja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DE 13. Clymene Dolphin

Prinaša svetlo, svetlobno, razsvetljeno in fluidno zavest, da lahko resnično razumemo, kaj se dogaja na več ravneh hkrati, simultano pri vstopu v multidimenzionalno zavest bivanja. Pri podpori te Esence lahko razvijemovečjo mentalno fleksibilnost ter izboljšano, močnejšo in zelo hitro odzivnost v mnogih situacijah. Prinaša nam izredno dragocene kvalitete zavesti in zaznavanja k izboljšanemu počutju, kar je povezano tudi z redkostjo tega Delfina.

 

DE 14. Risso’s Dolphin

Prinaša neskončnost in širino našim mislim, do skoraj neskončne velikosti, obliki in možnost, da razrešuje vse meje in percepcije našega mišljenja. Prinaša širjenje, ekspanzijo vsega. Ta Esenca sproži ogromno svetlobno popotovanje in širjenje svetlobe v naši zavesti, kar predstavlja bela barva Delfina in s to Esenco lahko dosežemo še veliko več, kot smo si kdajkoli predstavljali v naših najbolj norih Sanjah. Je Esenca širitve in ekspanzije. Znova pridobimo nazaj veliko večjo Moč in jasnost zavesti, takšno, kot smo jo imeli na začetku našega duznega popotovanja. Ta Esenca je pomembna za naš samorazvoj in duševno rast.

Kitove Esence

WE 01 - Minke Whale

 

Mogočna Esenca za opolnomočenje, stopiti nazaj v svojo polno Moč, izboljšuje Ravnovsje v ekstremih našega Življenja. Izboljšuje družabnosz in Harmonijo z ostalimi ljudmi, človeštvom, rasami, planeti...Okrepi se Moč in Hitrost pri učenju jezikov in izboljša se kompletna sposobnost komunikacije. To je resnična Esenca nove Dobe za resnični Mir na Planetu.

WE 08 - Orca Whale

 

Mogočna Esenca za izboljšanje našega Življenja na fizični ravni. S to Esenco lahko izboljšamo sposobnosti preživetja in osebne moči v katerikoli situaciji, povečuje naš pogum in nam daje moč. Izboljšuje tudi vsakodnevno počutje in povečuje spolno moč, izboljšuje libido. Pomaga nam, da se lahko soočamo s katerokoli osebo ali situacijo in uravnovesimo ekstreme v našem življenju.

  • w-tbird
  • w-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now